Šťavnaté kuriatko

Do 2 dcl oleja pridáme veľkú lyžicu kečupu, horčice a poriadne premiešame aby sa všetko spojilo. Pridáme aj ostatné koreniny ale už len po malej lyžičke. Znovu premiešame. Kura poriadne umyjeme a naporcujeme na menšie kusy, ale prsia necháme vcelku aj s kožou. Uložíme do nádoby a zalejeme zmesou pripravenou z oleja. Poriadne kura ponatierame a necháme odležat v chladničke do druhého dna. Pár krát poprevraciame. Na druhý deň rozložíme kura do pekáčika, podlejeme troškou vody a zakryjeme alobalom. Dáme piecť na 150 stupňov asi 20 minút. Potom odokryjeme a necháme dopiecť. Podávame s ryžou. Kuriatko je šťavnaté a má super chuť.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ