Studená polievka z višňového muštu

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do nádoby dáme dve tretiny višňového muštu, pridáme cukor, kúsok celej škorice a varíme. Vo zvyšnom mušte rozmiešame maizenu a vlejeme ho do vriaceho muštu. Za stáleho miešania chvíľu povaríme, potom škoricu vyberieme, polievku okyslíme citrónovou šťavou a nalejeme do sklených misiek. Polievku podávame studenú s keksom alebo piškótami. Ovocnú polievku možno pripraviť aj z jablkového, čerešňového alebo iného muštu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Džgance – bobále

Náročnosť

Zapekané makaróny

Náročnosť

Španielska pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Teľací perkelt 3.

Náročnosť

Čokoládový závin

Náročnosť