Šťuka po macedónsky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

600 g vypitvanej šťuky
soľ
citrónová šťava
červená paprika
20 g múky
20 g údenej slaniny
150 g kyslej smotany
kôpor

Postup receptu

Očistenú vypitvanú šťuku umyjeme, osušíme, pokrájame krížom cez chrbticu na 3 cm hrubé kúsky, ktoré pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a necháme asi 1/4 hodiny stáť. Potom ich obalíme v múke zmiešanej s červenou paprikou, poukladáme do misky z jenského skla vyloženej kúskami údenej slaniny a upečieme. Upečenú rybu zalejeme rozšľahanou kyslou smotanou, necháme prejsť varom a nakoniec pridáme posekaný kôpor.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pražský rezeň

Náročnosť

Fazuľa so zeleninou

Náročnosť

Škrabaný biftek

Náročnosť

Liate cesto

Náročnosť

Chlieb s masťou a cibuľkou 1.

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút