Suchárová sadlina 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vajce rozmiešame s mliekom, postrúhaným suchárom, so soľou a s posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Litrový kastról vymastíme, na dno dáme okrúhly papier, na ktorý vylejeme zmes. Kastról dáme do väčšej nádoby s vriacou vodou a prikry jeme. Sadlinu varíme asi 15 minút. Po uvarení ju nožom dookola uvoľníme, vyklopíme na dosku, papier stiahneme a pokrájame ju na kocky alebo obdĺžničky. Bez papiera by sa sadlina prilepila na dno.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená