Suchárová sadlina

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Vajce rozmiešame s mliekom, postrúhaným suchárom, so soľou a s posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Litrový kastról vymastíme, na dno dáme okrúhly papier, na ktorý vylejeme zmes. Kastról dáme do väčšej nádoby s vriacou vodou a prikry jeme. Sadlinu varíme asi 15 minút. Po uvarení ju nožom dookola uvoľníme, vyklopíme na dosku, papier stiahneme a pokrájame ju na kocky alebo obdĺžničky. Bez papiera by sa sadlina prilepila na dno.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 30, 2022 / 16:26

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaný vajcový hrášok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Uhorkový šalát

Náročnosť

Pečená tekvica Hokkaido so sladkými cherry paradajkami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Hovädzie mäso hríby

Jazyk s hubovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút