Fliačky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Uvarené, udusené mäso (bez kostí) pokrájame na malé kocky alebo zomelieme na mäsovom strojčeku. V slanej vode uvaríme fliačky, scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať.

  2. Pripravené údene mäso, uvarené fliačky, rozpustený tuk, mleté čierne korenie, soľ, rozšľahané vajíčka v polovičnej dávke kyslej smotany premiešame, vložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej panvice a v horúcej rúre pečieme.

  3. Pred dokončením polejeme fliačky druhou polovicou smotany a dopečieme. Ako prílohu podávame sladkokyslú uhorku.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 09, 2022 / 09:43

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkvové palacinky

Náročnosť

Paradajková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vygúľanci

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút