Šunkové fliačky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Uvarené, udusené mäso (bez kostí) pokrájame na malé kocky alebo zomelieme na mäsovom strojčeku. V slanej vode uvaríme fliačky, scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Pripravené údene mäso, uvarené fliačky, rozpustený tuk, mleté čierne korenie, soľ, rozšľahané vajíčka v polovičnej dávke kyslej smotany premiešame, vložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej panvice a v horúcej rúre pečieme. Pred dokončením polejeme fliačky druhou polovicou smotany a dopečieme. Ako prílohu podávame sladkokyslú uhorku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jemné palacinky

Náročnosť

Veterníky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Plnené pomaranče

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina