Sviečkovica pečená v maslovom ceste

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Dobre odležanú sviečkovicu posolíme, okoreníme čiernym korením a sprudka opečieme zo všetkých strán na oleji. Po vychladnutí ju zabalíme do maslového cesta, ktoré sme rozvaľkali do tvaru obdĺžnika na potrebnú veľkosť, dáme na plech, potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme. Vnútri má byť ružová.
Podávame so zemiakovou kašou a obložíme zeleninou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečeň na smotane

Náročnosť

Kotlíkový guláš 3.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Ananásová pena

Náročnosť