Svieži pudingový zákusok

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Najprv uvaríme podľa návodu hustý puding a necháme ho vychladnúť. Cesto: Vyšľaháme bielka s cukrom, pridáme žĺtka, olej, vodu a múku s práškom do pečiva. 2/3 cesta vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, do zvyšného cesta pridáme kakao a vlievame do svetlého. Lyžicou ukladáme na cesto vychladnutý puding rovnomerne. Keď je zákusok upečený, ešte na horúci vylejeme polevu a necháme vychladnúť.
Poleva: Vymiešame uvedené suroviny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená