Syrníky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Tvaroh zmiešame s cukrom a maslom, pridáme vajcia, múku, krupicu, soľ a spolu dobre rozmiešame. Cesto rozdelíme na kúsky o veľkosti orecha, roztlačíme do tvaru pagáčika a vo vriacej vode vyvárame. Uvarené posypeme škoricovým cukrom a polejeme smotanou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zaprávené držky

Náročnosť

Kuracie prsia

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Figová saláma

Náročnosť

Teľací steak

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina