Syrníky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Tvaroh zmiešame s cukrom a maslom, pridáme vajcia, múku, krupicu, soľ a spolu dobre rozmiešame. Cesto rozdelíme na kúsky o veľkosti orecha, roztlačíme do tvaru pagáčika a vo vriacej vode vyvárame. Uvarené posypeme škoricovým cukrom a polejeme smotanou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sviečková na smotane
česká kuchyňa hovädzia sviečkovica

Sviečková na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vajíčkový šalát s kukuricou

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút
tatarská omáčka
cesnak omáčka

Cesnaková omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mliečna polievka

Náročnosť