Syrová mäsová roláda

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mleté mäso premiešame s namočenou, vytlačenou žemľou, cibuľou pokrájanou na drobno, celým vajcom a žĺtkom, koreninami a soľou. Masu natrieme na alobal, posypeme s nahrubo postrúhaným ementálom, na krajoch vynecháme dva centimetre. Roládu opatrne skrútime, vložíme do ohňovzdornej misy, potrieme bielkom a vložíme do horúcej rúry. Po chvíľke teplotu zmiernime, pečieme približne 40 minút. Pred dopečením roládu potrieme rajčiakovým pretlakom a ešte 2 minúty zapekáme. Pred podávaním roládu posypeme strúhaným parmezánom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pikantné vajcia

Náročnosť

Jablkový koláč krehký

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút