Syrová roláda

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Hrubý plátok eidamskej tehly dáme na panvicu vymastenou maslom a rozohrejeme v rúre, pokým nezmäkne. Zmäknutý teplý eidam dáme na pergamenový papier a vyvaľkáme do tenkého štvorca. Na jednu časť dáme tavený syr nakrájaný na hranolky, vedľa dáme na rezančeky nakrájanú sladkokyslú uhorku a paprikový šalát. Druhú časť teplého rozvaľkaného eidamu potrieme mäkkým smotanovým syrom a navrch dáme ešte tenké krúžky olúpanej salámy. Všetko zvinieme rýchlo a pevne do rolády zabalíme do pergamenového papiera a necháme v chladničke stuhnúť.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusená krupica

Náročnosť

Rezancový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Orechový nugát

Náročnosť

Vyprážaný pór

Náročnosť