Syrová roláda

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Hrubý plátok eidamskej tehly dáme na panvicu vymastenou maslom a rozohrejeme v rúre, pokým nezmäkne. Zmäknutý teplý eidam dáme na pergamenový papier a vyvaľkáme do tenkého štvorca. Na jednu časť dáme tavený syr nakrájaný na hranolky, vedľa dáme na rezančeky nakrájanú sladkokyslú uhorku a paprikový šalát. Druhú časť teplého rozvaľkaného eidamu potrieme mäkkým smotanovým syrom a navrch dáme ešte tenké krúžky olúpanej salámy. Všetko zvinieme rýchlo a pevne do rolády zabalíme do pergamenového papiera a necháme v chladničke stuhnúť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená