Syrový puding s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Do rozpusteného masla zamiešame múku, zalejeme mliekom, osolíme, okoreníme a uvaríme kašu. Do teplej kaše primiešame žĺtky, postrúhaný syr a necháme vychladnúť. Potom do nej primiešame zomleté mäso, z bielkov vyšľahaný tuhý sneh a posekanú petržlenovú vňať. Masu dáme do vymastených a strúhankou posypaných formičiek, ktoré postavíme do kastróla s vodou (vody má byť do polovice výšky formičiek). Potom ich prikryjeme a pomaly varíme asi 30 minút. Počas varenia neodkrývame a puding vyklopíme tesne pred podávaním. Podávame so zeleninovými prívarkami, zemiakmi a šalátmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hríby s vajcom 2.

Náročnosť

Omeleta s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vyprážané ruže

Náročnosť