Syrový puding s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Do rozpusteného masla zamiešame múku, zalejeme mliekom, osolíme, okoreníme a uvaríme kašu. Do teplej kaše primiešame žĺtky, postrúhaný syr a necháme vychladnúť. Potom do nej primiešame zomleté mäso, z bielkov vyšľahaný tuhý sneh a posekanú petržlenovú vňať. Masu dáme do vymastených a strúhankou posypaných formičiek, ktoré postavíme do kastróla s vodou (vody má byť do polovice výšky formičiek). Potom ich prikryjeme a pomaly varíme asi 30 minút. Počas varenia neodkrývame a puding vyklopíme tesne pred podávaním. Podávame so zeleninovými prívarkami, zemiakmi a šalátmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jahodový koktail

Náročnosť
kelový prívarok
omáčka prívarok

Kelový prívarok s cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Francúzska zeleninová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút