Talianska pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme v horúcej masti zo všetkých strán. Potom pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu a všetko korenie, znova opražíme, vložíme do rúry a za občasného podlievania horúcou vodou upečieme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zasypeme hladkou múkou, opražíme, znova trocha podlejeme vodou, pridáme červené víno, sójovú omáčku, rajčiakový pretlak a citrónovú šťavu, povaríme a hotovú šťavu precedíme na mäso. Podávame so špagetami alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená