Talianska pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme v horúcej masti zo všetkých strán. Potom pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu a všetko korenie, znova opražíme, vložíme do rúry a za občasného podlievania horúcou vodou upečieme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zasypeme hladkou múkou, opražíme, znova trocha podlejeme vodou, pridáme červené víno, sójovú omáčku, rajčiakový pretlak a citrónovú šťavu, povaríme a hotovú šťavu precedíme na mäso. Podávame so špagetami alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Žemle plnené tvarohom 1.

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Patizón na júlový spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút