Tatárske bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Čerstvú surovú sviečkovicu naškrabeme nožom tak, aby v nej neboli kožky a žilky. Potom mäso posekáme nožom na jemnú mäsovú kašu. Osolíme, premiešame, sformujeme okrúhle bochníčky a do stredu každého spravíme hlbokú jamku, do ktorej opatrne nalejeme surový žĺtok tak, aby zostal celý. Každý bochníček uložíme samostatne na tanierik, okolo poukladáme kolieska cibule a do nich podľa chuti a možností dáme horčicu, kapary, kečup, soľ, mleté čierne korenie, papriku a pod. Pri jedle mäso so žĺtkom vidličkou pomiešame a okoreníme priloženými koreninami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená