Tatárske bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Čerstvú surovú sviečkovicu naškrabeme nožom tak, aby v nej neboli kožky a žilky. Potom mäso posekáme nožom na jemnú mäsovú kašu. Osolíme, premiešame, sformujeme okrúhle bochníčky a do stredu každého spravíme hlbokú jamku, do ktorej opatrne nalejeme surový žĺtok tak, aby zostal celý. Každý bochníček uložíme samostatne na tanierik, okolo poukladáme kolieska cibule a do nich podľa chuti a možností dáme horčicu, kapary, kečup, soľ, mleté čierne korenie, papriku a pod. Pri jedle mäso so žĺtkom vidličkou pomiešame a okoreníme priloženými koreninami.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

madarsky gulas
maďarská kuchyňa

Štipľavý maďarský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Klobása s feferónami a horčicou

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Zemiakové pirohy

Náročnosť

Morčacie prsia a la Stroganov

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Nátierka z kaviáru

Náročnosť

Chrenová omáčka

Náročnosť