Tatranská sviečkovica

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a odblanenú sviečkovicu prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, opečieme na polovičke oleja a vložíme do kastróla. Na zvyšnom oleji opečieme očistenú pokrájanú mrkvu, petržlen, zeler, pridáme bobkový list, celé čierne korenie, soľ, podlejeme vodou a pridáme k mäsu, ktoré prikry jeme a dusíme. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho. Šťavu zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, povaríme, pridáme ocot, horčicu, brusnicovú šťavu, cukor a pretrieme ju cez sito na mäso. Podávame s knedľami alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená