Tatranské rezy

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z múky, masla, 4 žĺtkov, 50 g práškového cukru a v teplom mlieku namočeného droždia vypracujeme hladké cesto. Rozvaľkáme ho a dáme na vymastený plech, ktorý vysypeme múkou, natrieme marhuľovým lekvárom a necháme pol hodiny kysnúť. Zo 4 bielkov ušľaháme tuhý sneh, do ktorého pridáme vanilkový cukor a 100 g práškového cukru. Snehom natrieme odležané cesto a povrch posypeme posekanými mandľami. Pečieme v mierne vyhriatej rúre. Podávame ako dezert.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rybie filé s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Maďarský guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Plnené zemiaky 1.

Náročnosť

Volské oká

Náročnosť

Lievance

Náročnosť