Teľací puding

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do rozpusteného masla zamiešame múku, trochu popražíme, zalejeme mliekom a odparíme na hustú kašu (bešamel). Do vychladnutého bešamelu zamiešame žĺtky, korenie, soľ, pomleté uvarené mäso a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Všetko zľahka premiešame a dáme do vymastenej a múkou vysypanej formy, ktorú dáme do vodného kúpeľa a varíme asi tri štvrte hodiny. Uvarený puding opatrne vyklopíme. Podávame so zemiakovou kašou a s prívarkom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vysmážené rezne

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mrkvová torta

Náročnosť