Teľací rezeň na víne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme a pokrájame na rezne, ktoré naklepeme a na okrajoch narežeme. Na horúcom oleji ich sprudka opečieme, posolíme, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso mäkké, šťavu zaprášime múkou, prilejeme víno a ešte spolu povaríme. Podávame s knedľou, ryžou, makarónmi alebo s rezancami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Lečo s klobásou

Náročnosť

Dusené obličky

Náročnosť

Beton

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Škrabaný biftek

Náročnosť