Teľací rezeň na víne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme a pokrájame na rezne, ktoré naklepeme a na okrajoch narežeme. Na horúcom oleji ich sprudka opečieme, posolíme, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso mäkké, šťavu zaprášime múkou, prilejeme víno a ešte spolu povaríme. Podávame s knedľou, ryžou, makarónmi alebo s rezancami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Parížsky rezeň 1.

Náročnosť

Kakaový závin

Náročnosť

Gratinovaný karfiol 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Baraní guláš 1.

Náročnosť