Teľacia hruď na spôsob bažanta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vykostenú teľaciu hruď prešpikujeme prúžkami slaniny, posolíme, okoreníme mletými borievkami, položíme na pekáč, pridáme cibuľu pokrájanú na plátky a olej. Hruď trochu podlejeme vodou a v rúre za občasného polievania upečieme. Upečenú vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, zalejeme vodou, povaríme a precedíme na mäso. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Majonéza 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Rebarborové rezy

Náročnosť