Teľacia hruď na taliansky spôsob

Teľaciu hruď umyjeme, osušíme a rozkrojíme na plocho. Potom ju zľahka naklepeme. Na panvici rozpustíme časť oleja a masla, pridáme rozšľahané vajcia, zmiešame s postrúhaným syrom (najlepšie parmezánom), osolíme, okoreníme, pridáme posekanú petržlenovú vňať a miešame na miernom ohni. Keď sa vajcia začnú zrážať a zmes trochu zhustne, rozotrieme ju na pripravenú hruď, zvinieme ako závin a previažeme bielou niťou. V kastróli rozpustíme zvyšok oleja a masla, vložíme osolený a okorenený závin a opečieme po oboch stranách na prudkom ohni. Závin podlejeme vývarom (alebo vodou) a dusíme na miernom ohni do mäkka. Hotový závin rozviažeme, nakrájame na porcie, upravíme na teple taniere a prelejeme vlastnou šťavou. Ako prílohu podávame varene zemiaky a zeleninový šalát.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ