Teľacie mäso dusené s karfiolom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri rovnaké kúsky, ktoré opečieme na horúcom oleji zo všetkých strán. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, necháme ju zapeniť, prisypeme papriku, soľ, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso napoly mäkké, pridáme na drobné ružičky rozobratý karfiol a prikryté udusíme do mäkka. Nakoniec zaprášime múkou, pridáme maslo, korenie a ešte spolu povaríme. Podávame s dusenou ryžou alebo so strúhankou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bažant na smotane

Náročnosť

Dusený teľací mozog 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút