Teľacie na spôsob bažanta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté a odblanené pliecko pokrájame na drobné kúsky (150 g). Mäso prešpikujeme slaninou pokrájanou na rezance, osolíme a na rozpálenom oleji po oboch stranách opečieme. Na oleji po opekaní opražíme do zlatista cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme opečené mäso, čierne a nové korenie, podlejeme vlažnou vodou a prikryté dusíme za občasného podlievania vlastnou šťavou v horúcej rúre do mäkka. Hotovú šťavu zjemníme čerstvým maslom. Ako prílohu podávame zemiakovú kašu a šalát z čerstvej zeleniny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Baklažánová kaša

Náročnosť
hríby huby omeleta

Omeleta s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút