Teľacie rezne na zelenine a hríboch

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri rezne, ktoré naklepeme, posolíme a obalíme v hladkej múke, v ktorej sme rozmiešali papriku a korenie. Rezne na horúcom oleji z jednej i z druhej strany opečieme a vyberieme na tanier. Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme rezne, na plátky pokrájanú mrkvu, kaleráb, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Neskoršie pridáme vylúpaný hrášok, na ružičky rozobratý karfiol, na plátky pokrájané huby a všetko spolu udusíme do mäkka. Podávame s dusenou ryžou alebo s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená