Teľacie rezne s kaviárom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté teľacie mäso osušíme obrúskom, odblaníme, nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, po jednej strane obalíme v múke a po oboch stranách opečieme v rozpálenej masti. Najprv v múke obalenú stranu. Opečené rezne upravíme na misu, na každý rezeň položíme polovicu po dĺžke prekrojeného vajcia a žĺtkom nahor, vajcia ozdobíme kaviárom a zeleninou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Študentské rezy

Náročnosť

Palacinkové rezance

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pizza s rajčinami

Náročnosť