Teľacie rezne so sardelovou pastou v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Naklepané rezne osolíme, opečieme na horúcom oleji, potrieme sardelovou pastou, posypeme korením a dáme na alobal. Na každý rezeň dáme kúsok čerstvého masla, zabalíme a na plechu vo vyhriatej rúre pečieme 25 – 30 minút. Podávame s opečenými zemiakmi a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Dusený kaleráb

Náročnosť

Hovädzia roláda 2.

Náročnosť