Teľacie rezne so šunkou a s hráškom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z teľacieho mäsa nakrájame štyri rezne, ktoré naklepeme, posolíme, okraje narežeme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme do ružova. Osobitne upečieme volské oká, ktoré posypeme šunkou pokrájanou na kocky a zeleným hráškom. Opečené rezne vyberieme, olej zaprášime múkou, popražíme, trochu zalejeme vodou a povaríme. Rezne dáme na tanier, na ne položíme volské oká a podlejeme ich precedenou horúcou šťavou. Podávame s dusenou ryžou alebo s opekanými zemiakmi a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená