Teľacie rezne so šunkou a s hráškom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z teľacieho mäsa nakrájame štyri rezne, ktoré naklepeme, posolíme, okraje narežeme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme do ružova. Osobitne upečieme volské oká, ktoré posypeme šunkou pokrájanou na kocky a zeleným hráškom. Opečené rezne vyberieme, olej zaprášime múkou, popražíme, trochu zalejeme vodou a povaríme. Rezne dáme na tanier, na ne položíme volské oká a podlejeme ich precedenou horúcou šťavou. Podávame s dusenou ryžou alebo s opekanými zemiakmi a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

České lievance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Šošovicová polievka s kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina