Teľacie vtáčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Postup receptu

Osušené teľacie rezne naklepeme, potrieme plnkou, zvinieme, previažeme motúzom alebo niťou, osolíme, obalíme hladkou múkou a upečieme na masle v hlbokej panvici prikryté vrchnákom až do mäkka. Potom odstránime motúz alebo niť a závitky urovnáme na misu. Šťavu zaprášime múkou, opražíme, podlejeme polievkou z kostí alebo horúcou vodou, povaríme a nalejeme na závitky.
Plnka: Mäso zomelieme na mäsovom mlynčeku, osolíme, pridáme žĺtky, opraženú nadrobno pokrájanú cibuľu, posekanú zelenú petržlenovú vňať, strúhanku a všetko spolu dobre premiešame.
Podávame so špagetami a s hlávkovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená