Teľacie závitky – španielske vtáčky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Teľacie rezne odblaníme, naklepeme, posolíme, okoreníme, na každý dáme štvrtku vajca uvareného na tvrdo, prúžok slaniny a kyslej uhorky. Potom ich stočíme, obtočíme niťou, opečieme na oleji, pridáme postrúhanú cibuľku, popražíme, podlejeme vodou a dusíme. Udusené vyberieme, odstránime niť, šťavu zaprášime múkou, povaríme a mäso vložíme späť do šťavy. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená