Tlačenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso uvaríme v osolenej vode. Vychladnuté nakrájame na väčšie kocky, dáme do misy, pridáme čierne korenie, rozotretý cesnak, majorán, osolíme, zalejeme trochou vývaru a dobre premiešame. Zmesou naplníme čistý, dobre umytý žalúdok. Otvor zaviažeme motúzom alebo pospíname drievkami. Žalúdok nesmieme priveľmi naplniť, lebo by tlačenka mohla pri varení prasknúť. Varíme v čistej vode asi hodinu. Uvarenú tlačenku vyberieme, vložíme medzi dve dosky, zaťažíme a necháme vychladnúť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzí vývar so žĺtkami

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Smotanovo hubové pirôžky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Falošný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút