Tlačenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso uvaríme v osolenej vode. Vychladnuté nakrájame na väčšie kocky, dáme do misy, pridáme čierne korenie, rozotretý cesnak, majorán, osolíme, zalejeme trochou vývaru a dobre premiešame. Zmesou naplníme čistý, dobre umytý žalúdok. Otvor zaviažeme motúzom alebo pospíname drievkami. Žalúdok nesmieme priveľmi naplniť, lebo by tlačenka mohla pri varení prasknúť. Varíme v čistej vode asi hodinu. Uvarenú tlačenku vyberieme, vložíme medzi dve dosky, zaťažíme a necháme vychladnúť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená