Tvarohové pirohy so strúhankou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme vajce, soľ, vodu a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré na pomúčenom lopári vyvaľkáme asi na hrúbku stebla. Na polovicu rozvaľkaného cesta lyžičkou kladieme maličké kôpky tvarohovej plnky. Tvaroh vymiešame s cukrom a so žĺtkom. Uvarené pirohy posypeme strúhankou opraženou na masle a cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kurací šalát s ananásom

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Marinované slede

Náročnosť

Plnené zemiaky 2.

Náročnosť

Ananásová pena

Náročnosť

Párky na paprike

Náročnosť