Tvarohové pirohy so strúhankou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme vajce, soľ, vodu a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré na pomúčenom lopári vyvaľkáme asi na hrúbku stebla. Na polovicu rozvaľkaného cesta lyžičkou kladieme maličké kôpky tvarohovej plnky. Tvaroh vymiešame s cukrom a so žĺtkom. Uvarené pirohy posypeme strúhankou opraženou na masle a cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teľací perkelt 1.

Náročnosť

Pórová nátierka

Náročnosť

České lievance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Hubový šalát

Náročnosť