Údená fazuľová polievka

Klasika, po ktorej sa každý bude zalizovať!
Klasika, po ktorej sa každý bude zalizovať!
Na túto polievku odporúčame kúpiť obyčajnú fazuľu, ktorú necháme napučať cez noc vo vode. Ráno vodu zlejeme, fazuľu dáme do hrnca spolu s cibuľou, strúčikmi cesnaku, údeným rebrom, bobkovými listami a klobásou. Zalejeme studenou vodou a varíme približne 50 minút.
Medzitým si zeleninu očistíme a nakrájame na kúsky. Po 50 minútach pridáme k varenému mäsu aj nakrájanú zeleninu. V prípade potreby podlejeme opäť vodou. Varíme 25 minút.
Vyberieme mäso a cibuľu. Nakoniec si pripravíme zápražku z 3 pl vody a múky. Zmes vylejeme do polievky a varíme ďalších 15 minút. Máme hotovo. Servírujeme s opečeným chlebíkom. Prajeme Vám dobrú chuť!
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ