Údené bravčové mäso dusené v keli

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Bravčový bôčik uvaríme, kel nakrájame nahrubo, podlejeme vriacou osolenou vodou, povaríme a precedíme. Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme kel, podlejeme a dusíme. Keď je kel mäkký, zaprášime ho múkou, podlejeme a pridáme na väčšie kocky nakrájané mäso. Chvíľu spolu všetko dusíme. Pred podávaním vmiešame so soľou rozotrený cesnak a okoreníme. Podávame s chlebom alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiaková harmonika

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Pečený karfiol v trojobale

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Virgin Hugo s bazovým sirupom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút