Vajcia plnené penou z údeného mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Uvarené, olúpané vajcia rozrežeme na polovice a vyberieme žĺtky. Varené údené mäso, alebo zvyšky mäsa dvakrát premelieme. Maslo, horčicu, soľ, prelisované žĺtky a mleté čierne a kari a korenie dobre vymiešame a zmiešame s pomletým mäsom. Naostatok vmiešame ušľahanú smotanu a hotovou penou naplníme bielka. Poukladáme na misu a ozdobíme kyslou uhorkou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rýchly demikát

Náročnosť

Snehová omeleta

Náročnosť

Nakladané kuracie stehná

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Paštéta z husacej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút