Vajcia s bešamelovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z múky a masla pripravíme svetlú zápražku, ktorú za stáleho miešania zalejeme horúcim mliekom, pridáme cibuľu pokrájanú na plátky, mleté čierne korenie, soľ, bobkový list a za stáleho miešania varíme asi 20 minút. Uvarenú omáčku precedíme. Vajcia uvaríme na tvrdo, rýchlo ich schladíme a olúpeme. Štyri vajcia pozdĺžne rozpolíme, uložíme na misku, zalejeme pripravenou omáčkou a ozdobíme žĺtkom z piateho vajca, ktorý postrúhame na hrubom strúhadle, listmi hlávkového šalátu a reďkovkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená