Vajcia so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Na tvrdo uvarené vajcia olúpeme, prekrojíme na polovičky, žĺtky pokvapkáme citrónovou šťavou, posolíme, okoreníme a posypeme nadrobno posekanou cibuľou. Nakoniec pridáme na každé vajce za lyžičku hustej kyslej smotany, biele „kopčeky“ smotany posypeme mletou červenou paprikou a ozdobíme postrúhaným syrom. Servírujeme ako predjedlo, vhodné i na slávnostné príležitosti.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hríbové omelety

Náročnosť
maďarská kuchyňa

Klasický maďarský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút