Vajcia zapečené v paradajkach

20 g oleja
20 g cibule
120 g diétneho parizeru
soľ
mleté čierne korenie
40 g sterilizovaného hrášku
600 g paradajok
4 vajcia
20 g masla
červená paprika
V oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na špičku noža červenej papriky a korenia, na drobné kocky pokrájaný perizer, scedený hrášok a prikryté spolu krátko podusíme. Z väčších umytých paradajok vydlabeme špeciálnym nožom alebo malou lyžičkou a zvnútra mierne posolíme. Paradajky položíme do maslom potretej misky z jenského skla a naplníme pripraveným parizerom s hráškom. Potom do každej paradajky rozbijeme vajce a paradajky prikryté v rúre dusíme dovtedy, kým sa vajcia nezrazia. Paradajky podávame s dusenou ryžou a kyslejším kompótom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ