Vanilkové rožteky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme zmäknutý tuk, práškový a vanilkový cukor, orechy, žĺtky a vypracujeme hladké cesto. Na chladnom mieste ho necháme odležať asi 20 min. Potom cesto rozdelíme na štyri časti. Na pomúčenej doske z každej urobíme valec, ktorý pokrajáme na rovnaké menšie kúsky a postupne z nich formujeme rožteky. Ukladáme ich na suchý plech a pomaly upečieme. Ešte teplé ich obalíme v zmesi práškového a vanilkového cukru.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená