Varená hovädzie s pikantnou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Mäso z polievky pokrájame na plátky a podávame s pikantnou omáčkou a varenými zemiakmi. Omáčka: Na oleji opečieme pokrájanú cibuľu, pridáme trošku pálivej papriky a zalejeme vodou alebo vývarom z polievky. Varíme, kým cibuľa zmäkne. Potom pridáme mleté čierne korenie, mletý zázvor, karí korenie, cukor rozotretý cesnak. Omáčku vydusíme na tuk, primiešame maizenu, paradajkový pretlak, worchesterovu omáčku a tekutu Vitanu. Necháme chvíľu odpariť, dolejeme vývarom a varíme do konzistencie omáčky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená