Varené nové zemiaky s bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené, umyté zemiaky dáme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme umytý zvitok petržlenovej vňate, osolíme, pridáme mletú rascu a varíme do mäkka. Uvarené zemiaky scedíme, porcujeme na plytké taniere, husto posypeme bryndzou, posekaným kôprom, olúpanou jemne posekanou cibuľkou, pokvapkáme rozpusteným maslom a podávame s kyslým mliekom alebo kefírom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Labužnícke rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Pečeň na smotane

Náročnosť