Varený jazyk s omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytý jazyk uvaríme v posolenej vode. Po uvarení ho vyberieme, olúpeme a pokrájame na väčšie plátky. Z oleja a múky pripravíme červenú zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu, popražíme, rozriedime vývarom z jazyka a rajčiakovým pretlakom, povaríme a osladíme. Podávame s ryžou, tarhoňou, knedľou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Nitrianske zvitky

Náročnosť

Ryžová kaša 1.

Náročnosť

Banánovo-mangové muffiny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút