Varený jazyk s omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytý jazyk uvaríme v posolenej vode. Po uvarení ho vyberieme, olúpeme a pokrájame na väčšie plátky. Z oleja a múky pripravíme červenú zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu, popražíme, rozriedime vývarom z jazyka a rajčiakovým pretlakom, povaríme a osladíme. Podávame s ryžou, tarhoňou, knedľou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Žemľové knedličky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Mäsové pirohy 1.

Náročnosť

Chodské koláče

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny