Vianočná oriešková torta

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Cukor a žĺtky vymiešame do penista, pridáme ostatné prísady a napokon tuhý sneh. Pečieme pri miernej teplote 30 – 40 minút. Po vychladnutí tortu naplníme zmesou z uvedených prísad a polejeme čokoládovou polevou. Aby torta mala vianočný vzhľad, urobíme si z papiera šablónu, na ktorej vykrojíme hviezdu a opatrne ju položíme na hotovú tortu. Otvor šablóny – hviezdu – posypeme kokosovou múčkou alebo obielenými strúhanými mandľami. Tortu môžeme ešte ozdobiť malou vetvičkou zo stromčeka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hubové rezne

Náročnosť

Fazuľkové pyré

Náročnosť

Kapustový koláč

Náročnosť

Jarný šalát

Náročnosť

Orieškové rezy

Náročnosť