Vianočné pečivo

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Do múky pridáme cukor, postrúhanú citrónovú kôru, žĺtky a rozsekané maslo. Cesto vypracujeme najprv okrúhlym nožom a potom rukami dohladka. Čím dlhšie necháme cesto v chlade odležať, tým lepšie sa spracúva a pečie. Použitím rozličných prísad, ako sú hrozienka, mandle, orechy, oriešky ap. môžeme pripraviť niekoľko druhov pečiva. Vychladnuté pečivo zdobíme rozličnými polevami, posypávame posekanými mandľami, orechmi ap.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Základný recept na zemiakové knedle

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Tvarohové halušky

Náročnosť

Orechový puding

Náročnosť

Burizónové guľky

Náročnosť