Vianočné pečivo

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Do múky pridáme cukor, postrúhanú citrónovú kôru, žĺtky a rozsekané maslo. Cesto vypracujeme najprv okrúhlym nožom a potom rukami dohladka. Čím dlhšie necháme cesto v chlade odležať, tým lepšie sa spracúva a pečie. Použitím rozličných prísad, ako sú hrozienka, mandle, orechy, oriešky ap. môžeme pripraviť niekoľko druhov pečiva. Vychladnuté pečivo zdobíme rozličnými polevami, posypávame posekanými mandľami, orechmi ap.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Parížsky rezeň 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zapekaná cuketa

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Nórsky losos

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút