Vyprážaná teľacia hruď 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytú teľaciu hruď vykostíme a v posolenej vode varíme asi 15 minút. Potom ju vyberieme a vložíme do studenej vody. Vychladnutú hruď pokrájame na tenšie plátky, ktoré z oboch strán posolíme, obalíme v múke, v rozšľahanom vajci a v strúhanke a pomaly v neveľmi horúcom tuku vyprážame. Podávame so zemiakmi a šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Parížsky krém

Náročnosť

Kokosové koláčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina