Vyprážaná teľacia hruď 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Postup receptu

Teľaciu hruď vykostíme, zľahka umyjeme a v málo osolenej vode povaríme. Potom necháme odkvapkať, otrieme ešte utierkou, natenko pokrájame, trocha osolíme a obalíme hladkou múkou, rozšľahanými vajcami a strúhankou. Na panvici alebo v kastróle rozpálime masť alebo olej, vložíme obalené rezne a z obidvoch strán vypražíme do červena. Potom kastról preložíme na miernejší oheň a pomaly vyprážame až do mäkka. Vypražené rezne potrieme rozpáleným maslom a uložíme na misu.
Podávame so zemiakmi alebo zemiakovou kašou a so špenátom alebo inou zeleninou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená