Vyprážané bravčové rebierka so zemiakovým šalátom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Rebierka osušíme, na okrajoch 2 až 3 razy narežeme (aby sa pri úprave neskrútili), naklepeme, obalíme múkou, rozšľahaným vajcom a nakoniec strúhankou. Obalené rebierka dáme do rozpálenej masti, prudko opražíme, aby rýchlo sčerveneli, a potom na miernejšom ohni pomaly vyprážame. Vypražené a odkvapkané rebierka trocha potrieme čerstvým maslom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Broskyňový krém

Náročnosť
kapustový šalát
prílohy šaláty zdravé jedlo

Sladkokyslý kapustový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Poľovnícke závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút