Vyprážané bravčové rebierka so zemiakovým šalátom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Rebierka osušíme, na okrajoch 2 až 3 razy narežeme (aby sa pri úprave neskrútili), naklepeme, obalíme múkou, rozšľahaným vajcom a nakoniec strúhankou. Obalené rebierka dáme do rozpálenej masti, prudko opražíme, aby rýchlo sčerveneli, a potom na miernejšom ohni pomaly vyprážame. Vypražené a odkvapkané rebierka trocha potrieme čerstvým maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninová sadlina

Náročnosť

Jahodová žemľovka

Náročnosť

Hubový paprikáš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Detviansky guláš z baranieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Baklažánová kaša

Náročnosť