Vyprážané patizóny

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Patizóny očistíme, umyjeme, pokrájame na tenšie plátky, osolíme, obalíme v múke, namočíme do omeletového cesta a na miernom ohni v horúcom oleji vyprážame do červena.
Omeletové cesto: v mlieku rozmiešame žĺtky, soľ a múku na hladké cesto, do ktorého primiešame sódovú vodu, postrúhaný syr a na koniec z bielkov ušľahaný tuhý sneh.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Savarinov nákyp

Náročnosť

Zapekané fliačky s kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Bravčové rebierko na rasci
vhodné na grilovačku

Bravčové rebierko na rasci

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Marhuľový kompót – podľa mojej maminky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina