Vyprážané zemiaky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté zemiaky olúpeme, pokrájame na tenké kolieska alebo postrúhame na uhorkovom strúhadle, osušíme čistou utierkou a vložíme do špeciálneho sita, ktoré ponoríme do rozpálenej masti. Vyprážame ich do červena. Sito so zemiakmi zdvihneme a masť necháme odkvapkať. Potom ich osolíme, premiešame a podávame. Vhodné sú na obloženie mäsa. Môžeme ich krájať ozdobným nožom na úhľadné tyčinky alebo nie veľmi hrubé krížalky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Lečo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pečené jarabice

Náročnosť