Vyprážaný bravčový rezeň plnený

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, osušíme obrúskom, pokrájame na rezne, dobre naklepeme a osolíme. Natrieme pripravenou plnkou, preložíme na polovicu, orežeme a sklepeme. Potom obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach, v strúhanke a vyprážame v horúcej masti z obidvoch strán. Podávame ozdobené kolieskami citróna.
Plnka: 20 g masti, 2 vajcia, 100 g šunky, soľ, mleté čierne korenie.
Na masti upražíme z vajec praženicu a primiešame nadrobno pokrájanú šunku. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a zamiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená