Vyprážaný bravčový rezeň plnený

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, osušíme obrúskom, pokrájame na rezne, dobre naklepeme a osolíme. Natrieme pripravenou plnkou, preložíme na polovicu, orežeme a sklepeme. Potom obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach, v strúhanke a vyprážame v horúcej masti z obidvoch strán. Podávame ozdobené kolieskami citróna.
Plnka: 20 g masti, 2 vajcia, 100 g šunky, soľ, mleté čierne korenie.
Na masti upražíme z vajec praženicu a primiešame nadrobno pokrájanú šunku. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a zamiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karfiol so smotanou

Náročnosť

Mrkvové pečivo II

Náročnosť

Kuracie prsia

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Čokoládové guličky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Čokoládové keksy

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút