Vyprážaný karfiol

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistený karfiol uvarený v slanej vode (nie celkom do mäkka) necháme dobre odkvapkať. Rozoberieme ho na väčšie ružičky, obalíme múkou, vajcom rozšľahaným s mliekom a strúhankou a vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakovou kašou a so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnená kačica 1.

Náročnosť

Zemiakové placky 3.

Náročnosť

Pšenová polievka

Náročnosť

sobotňajší šalát

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút