Vyprážaný mozog 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mozgy prelejeme horúcou vodou a zbavíme všetkých žíl a blán. Potom ich pokrájame na väčšie kúsky, osolíme a obalíme múkou, rozšľahanými vajcami a strúhankou. Na panvici rozpálime masť alebo olej, obalené mozgy vypražíme z oboch strán, necháme odkvapkať a potrieme rozpáleným maslom.
Podávame s postrúhaným chrenom, majonézou alebo tatárskou omáčkou a so zemiakmi. Vhodnou prílohou je akýkoľvek zeleninový šalát, prípadne hríbiky nakladané v octe.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená